Голямата бомба на деня вече е факт, разбра PlovdivDerby.com

Хебър ще има нови силни хора и това е италианско-швейцарския консорциум, който държеше властта в Царско село.

Зад сделката стои родният агент Софрони Софрониев, който заедно с двама свои партньори ще поеме нещата в клуба от Пазарджик, който е новак в елита на родния футбол.

„Да, това което се пишеше в последните дни е вярно и наистина говорихме с кмета на Пазарджик. Стиснахме си ръцете и очакваме всичко да бъде подписано и обявено официално в близките дни“, обяви ексклузивно Софрониев.

Той успокои феновете на Хебър, че отборът няма да бъде сред последните в класирането и да се бори за изпадане, а целта ще бъде минимум място в „златната среда“ в класирането.

„Някои хора явно имат нещо против нас, но в Царско село нашият екип постигна сериозни резултати за времето през което бяхме там. След като всичко стане официално ще доведем в Хебър по-добри футболисти, отколкото в Царско село, и целта ще бъде минимум място в средата. Ще имаме и по-сериозно име от Стефано Макопи за треньор“.

„Със сигурност ще има и българи в състава, може би ще има баланс 50/50 българи и чужденци, така че хората могат да бъдат спокойни. Мисля, че Хебър го чакат наистина добри дни“.

Така на практика Николай Митов си тръгва от отбора, но все пак новите силни хора на тима от Пазарджик ще преговарят с някои играчи от отбора, за да могат да останат и през следващия сезон.

„Ще говорим с някои от тези момчета да останат, ние оценяваме техните усилия през сезона и добрата работа, която са свършили“, каза в заключение Софрониев.