Героят на Локомотив Пловдив Георги Минчев бе избран за Играч на мача при победата с 1:0 над Монтана. Нападателят отбелаза от фаул единственото попадение на стадион „Огоста“. Той коментира и информациите за интерес към него от страна на френския Сент Етиен.

„Изключително трудно спечелихме трите точки. Отборът на Монтана се защитаваше, а ние не успявахме да намерим празни пространства. Радостното е, че все пак успяхме да победим. Колкото до попадението от фаул – тези неща ги упражняваме на тренировка и за наше щастие сега се получи. Ние имахме доста положения и ако по-рано бяхме отбелязали, победата ни можеше и да е по-категорична. Бях далече от мястото на разправията в края на първото полувреме и не видях добре какво стана. Но при всички положения не трябва да се стига до такива неща“, заяви след края на мача в Монтана Георги Минчев.

„Щастлив съм, че се говори за интерес от Сент Етиен, но аз съм футболист на Локомотив. Съсредоточавам се и гледам да давам всичко от себе си в мачовете“, допълни още нападателят на „смърфовете“.