Тийнейджър беше поставен в изкуствена кома, след като претърпя изключително тежък сблъсък с друг младеж по време на футболен мач. Откаран е в болница, където обаче състоянието му е е влошило.

Милош Джурович от Кикер (Кралево) пострада по време на срещата с Цървена звезда от младежкия шампионат на Сърбия. В 28-ата минута той се сблъсква с вратаря на тима от Белград и остава на лежи на терена.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Лекарите на отбора веднага се втурват да помагат на Джурович, а малко след това младият футболист е откаран в болница с дежурната линейка на стадиона. В клиниката обаче състоянието му се влошава.

„Преживявам някакъв ужас! Бях със сина си в болницата вечерта и исках да остана да нощувам при него. Лекарите обаче казаха да не се безпокоя и ще ми се обадят сутринта, за да ми кажат как е минала нощта. Прибрах се в Кралево, а в 4:30 сутринта лекарят ми се обади да се върна спешно в Белград. Състоянието на Милош се е влошило и той е преместен в интензивното отделение, където е поставен в изкуствена кома“, разказа бащата Владан Джурович.

Според информацията от болницата, състоянието на младия футболист е стабилизирано. Очаква се през тази седмица той да премине през преглед със скенер и всички останали процедури, поискани от лекуващия екип. От Сръбския футболен съюз обещаха, че ще осигурят всичко необходимо за лечението ма Милош Джурович.

СБЛЪСЪКЪТ, ПРИ КОЙТО ПОСТРАДА МИЛОШ ДЖУРОВИЧ, МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В 30:32 МИНУТА НА ВИДЕОТО