Бившият италиански национал и легенда на Рома Даниеле Де Роси разкри защо е бил хоспитализиран след заразяването си с коронавирус. Той е дал положителен тест след завръщането на представителния тим на Италия след паузата за националните тимове заради световните квалификации, в която "скуадра адзура" игра и срещу България, печелейки с 2:0 в София.

“Дойдох тук, защото имах твърде много симптоми, които не само, че не се подобряваха, но и активно се влошаваха. Вчера сутрин станах от стола както обикновено и почти припаднах. Имах шум в ушите, слухът ми не беше ясен и почти паднах. Затова поисках да бъда прегледан", сподели Де Роси пред Dire.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Дойдох тук и се оказах с двустранна интерстициална пневмония. Тя не е в най-лошата фаза, но определено я имам. Иска ми се да я нямах особено когато докторите ми казаха, че ако не се бях прегледал… На практика това не е критична ситуация, но също така не е и от типа COVID-19, от който можеш да се лекуваш вкъщи”, добави помощникът на Роберто Манчини в "скуадра адзура".


снимка: Getty Images/Gulliver