Какво да подаря за 8 март? Този въпрос сигурно тормози днес милиони! Няма начин да сбъркате в избора си, ако се доверите на РЕФАН! Компанията за парфюмерия и козметика доказа през годините, че продуктите й са от най-високо качество и ниво.

Навръх световния ден на жената в магазините на РЕФАН в цяла България ще откриете десетки атрактивни и суперизгодни промоции на различна козметика. На практика заплащайки един продукт вие ще получите един или дори два продукта от съответната серия напълно безплатно.

Продуктите от най-хитовите и най-търсените серии козметика сега са съчетани в страхотни подаръчни комплекти! Shea/Karite, Queen Rose, Pure Rose Perfection,Gardenia and Rose, Himalayan Goji Berry, Gardenia and Rose, Youthful perfection, Men perfection, Olive... Топ-продуктите от тези козметични серии са в уникални промоции. В промоция са подаръчните комплекти от серията Рефан Интенз, който съдържат парфюм и парфюмен душ гел от същия аромат. (ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ТУК>>>)

А може би искате да изберете за подарък някой от ароматите от бутиковата серия Limited Bled. Всички те са на ваше разположение! Стилни и богати аромати на най-атрактивните цени! (Изберете предварително търсения от вас аромат ТУК>>>)