„Справедлив резултат. Сигурно не е бил привлекателен двубоя за наблюдаване, но това се знаеше от начина, по който играят двата отбора. Може би е закономерен резултата. Реално равенство, след като и двата отбора имаха по едно-две положения. Ако искахме да се поздравим с успех, трябваше да реагираме с агресия. Не съм доволен от контрола на топката, ако бяхме успели, можеше да отбележим гол“, заяви Тунчев.

„Винаги, когато вземеш точка на „Армията“ трябва да си доволен. Знаем колко трудно играе Локомотив тук. Трудна беше подготовката за този мач. Акрапович добре познава отбора. Не виждам защо да правя промени, след като отборът играе добре. Но беше трудна подготовката специално за този мач“, добави още той.

„Проблемъ ни е срещу отборите от отборите от втората половина на таблицата, но ще направим всичко, за да изглежда отбора добре в края. Очакват ни много тежки мачове. Искам да няма контузии, защото това е най-важното. Групата ни не е достатъчно голяма. Всеки мач подхождаме за победа, но ще видим. Искам да контролираме повече топката и да създаваме повече положения“, каза треньорът на „черно-белите“.