Избягалият позорно от Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович ще се изправи в събота за първи път срещу бившия си отбор. Босненецът, който в момента е поставен под напрежение в ЦСКА-София, направи любопитен коментар за предстоящото дерби, което е от 17,30 часа на стадион „Българска армия“.

„Нямам смесени чувства за този мач. Имах фантастично време в Пловдив, затова и ще се радвам на съботния двубой“, обяви Акрапович.

Той обаче реагира остро на въпрос на „Тема спорт“ за евентуалното му уволнение при провал в турнира за Купата на България.

„Вие имате ли информация от някой от клуба, да сте говорили с някого, че може да бъда уволнен? Кой твърди това? Правите всички „копи-пейст“ и създавате напрежение. Аз не съм треньор „копи-пейст“, вижда се какъв тип съм. Говоря отворено с всички, няма да скрия нищо. Мен това изобщо не ме притеснява. Аз си върша работата добре и така ще продължавам. Дали Купата е любимият ми турнир? Така изглежда. Обаче искаме да сме успешни и в първенството. Надявам се, че ще успеем да го направим“, каза още наставникът на ЦСКА-София.