В дните 26-28 февруари тази година Панагюрище приюти последната надпревара от битките в мини футбола в този легендарен български град. Техничарите от супер амбициозния проект Амиго спечелиха категорично финалния четвърти за сезона турнир от серията Панагюрище рита, организиран от Българската асоциация.

Предвождани от топ стрелеца и капитан Цветелин Анжелов, играчите в черно доминираха във всяка среща и не оставиха съмнение кой ще прибере медалите. На финала те победиха респектиращия отбор на Криста Лом след успех с 3:1. Самият Анжелов вкара цели 13 гола в турнира и безапелационно бе избран за голмайстор на състезанието. На двете трети места се наредиха отборът на Левски Футзал и този на Феникс Ловеч.

Полуфиналите в надпреварата предложиха някои от най-емоционалните мачове за сезона. В първия отборът на Амиго навакса 2 гола изоставане през втората част и отстрани след реми 5:5 и дузпи тима от Ловеч. Левски Футзал пък за малко да повтори подвига, след като от 1:5 срещу Криста стигна до почетна загуба с 4:5.

И този път турнирът Панагюрище рита беше на топ ниво с безупречно съдийство и организация, като за догодина се очаква календарът на БАМФ да включва дори повече състезания в града.