Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо похвали играчите си след убедителната победа с 4:0 над Бърнли и отличи Гарет Бейл. Специалния подчерта, че мач без допуснат гол е липсвал изключително много на "шпорите".

"Не мисля, че това бе представяне от друга планета, но бяхме солидни. Имахме нужда от мач, в който играчите ни да се покажат срещу един отбор, който никога не се предава. До последната минута трябваше да се браним след два корнера. Запазихме чиста мрежа, защото го искахме. Това бе нещо, което ни липсваше".

"Всички знаем за класата, която Бейл има. Не искам да казвам, че той се е върнал 100% към най-добрата си форма. Нямаме нужда от онзи Бейл отпреди пет или шест години. Онзи играч нямаше да бъде тук, а в Реал Мадрид. Мисля, че това бе най-добрата версия на Бейл, който виждаме от началото на сезона. Той винаги ще има своя ляв крак,но промяната в скоростта и печеленето на единоборствата не бе нещо, което той можеше да покаже в последните три или четири месеца, а днес го показа", добави португалецът.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА