Представители на фракцията на Сектор “Г” “Offenders” заявиха, че не са верни твърденията, че са се разформировали, а към момента са спрели организационна дейност по хореографиите на ЦСКА-София и други инициативи покрай тима. Феновете обясниха, че никога не са искали собственикът на клуба Гриша Ганчев да си тръгва от “Армията”
Бомба на "Армията"! Гриша Ганчев и Инджов спират дейността си в ЦСКА-София
“Не сме се разформировали, спрели сме организационна дейност. Ние по никакъв начин не сме гонили някого от клуба, а сме задали въпроси, защото имаме собствено мнение. Ние не говорим от името на Сектор “Г”, а само от наше име. Всичко друго са грозни интриги”, обясниха от “Offenders” в предаването “Извън групата”.
Фен фракция Offenders обяви, че прекратява дейността си в сектор "Г"
“Ние никъде не сме написали “Гриша, тръгвай си”. Масата ни разбра грешно. Имаше три въпроса, на които не бе отговорено. Явно в България е много лошо да изказваш мнение. Ние казваме това, което мислим, знаем, че ни носи негативи, но това сме ние.

“Аз уважавах абсолютно всеки фен на ЦСКА, но това сега не е така. Продажници, платени, клетви към семейството изтърпяхме. Това са грозни неща. Това е отвращението. Ние война с любимия си клуб няма да водим. Не сме обидени, а просто отстояваме характерите и мнението си. Всеки нормален фен на ЦСКА иска да бъде шампион и да се работи нормално”.
Напрежение на "Армията"! "Червените" фенове бесни, зададоха четири въпроса на Гриша Ганчев
“Можем да се върнем към организацията, ако легендите на Сектор “Г” да изчезнат с призив да се върнем. Тогава ще го направим”, заявиха привържениците.