Автентична фланелка на легендарния испански голмайстор Фернандо Торес от втория му престой в Атлетико (Мадрид) и мачови обувки на световния шампион с Франция Антоан Гризман, дарени от домакина на „дюшекчиите“, фланелка с автографите на всички звезди от приказния юбилей на Христо Стоичков – „50 години номер 8“, фланелка на Александър Тонев от престоя му в английския Астън Вила, волейболен екип на емблематичния Евгени Иванов – Пушката, екип на националния отбор на България по баскетбол, боксови ръкавици на Тервел Пулев и още куп други спортни артикули ще се разиграят на благотворителен търг, организиран от изпълнителния директор на Янтра (Габрово) Милен Николов. Събраните средства пък ще отидат за лечението на шестгодишния Младен Алексиев от Варна.


Малчуганът от съвсем малък е прикован в инвалидна количка вследствие на ваксинация и неуспешна операция. От две години и половина момченцето е поето от „Витамед Плюс“, гр. Габрово. За съжаление, както и в стотици други случаи у нас, финансите, необходими за обезпечаване на ежедневните му нужди, множеството манипулации и лечението през няколко месеца със стволови клетки, са изключително високи и непосилни за неговото семейство.

Точно с идея да се подкрепи семейството на Младенчо и да се направят малко по-светли предстоящите празници е организиран и благотворителният търг. Началото му ще бъде дадено на 10 декември, четвъртък, като всеки желаещ ще има възможност да наддава до 20:00 ч. на 22 декември. Всички артикули, както и повече информация за търга можете да намерите ТУК!

В случай че искате да помогнете, но нямате финансовата възможност в момента, вие също можете да подкрепите момченцето в тежката му битка, като или разпространите сред вашите приятели и познати информацията за Младенчо и търга, или пък дарите даден спортен артикул, който би предизвикал интерес и би генерирал средства.

Дарителска сметка на Младен Младен Алексиев:


В левове: BG23UNCR70001522882681

В евро: BG70UNCR70001522882805

В долари: BG59UNCR70001522882809

Титуляр: Младен Алексиев Алексиев