Управителният съвет на Българска федерация по волейбол реши на своето заседание първенствата за подрастващи да не бъдат прекратявани. Те ще продължат, когато пандемията приключи.

В тази връзка новият член на управата на федерацията и председател на УС на фондация „Играй с Развитие“, Александър Александров, коментира, че това е било едно от важните решения на УС на БФВ, взето на заседанието. 

Александър Александров (в средата) призова младите състезатели по волейбол да продължат да тренират

 Александров, който ще работи именно за подпомагане развитието на детско-юношеския волейбол, предвид дългата си дарителска дейност в тази насока, отправи и едно своеобразно послание към младите волейболисти, техните треньори и родители:

„Подрастващите да подържат форма и да мислят за играта, защото ги чакат още турнирни битки през тази година! Хубаво е треньорите, които работят с деца, да подържат връзка с тях и да ги окуражават! Те не бива да забравят, че са спортисти и независимо от карантината трябва да имат висок дух, да се грижат за физическия си статус и най-вече да вярват, че рано или късно те отново ще играят и всичко постепенно ще се нормализира! Пазете се мили деца, бъдете здрави и се гответе за нови спортни предизвикателства и победи!“