Вероятно скандално известната Мегз държи целият свят да разбере колко е влюбена в своя любовник - транспортния бос Румен Рончев, защото не пропуска да демонстрира любовта си. Преди го правеше в заседателната зала, сега - на доста по-приятно място - във... водата. Миглена Каканашева и нейният любим, който вече е без белезници, са на почивка. Определено и двамата имат нужда от нея, като се има предвид колко преживяха през последните месеци.

Не може да й се отрече последователността на Мегз - ридаейки истерично, крещейки или припадайки в съда, тя си обича Рончев, и това е! Този път дизайнерката "разкри" чувствата си в социалните мрежи, като публикува снимка с красноречив текст към нея:

"Да обичаш и да бъдеш обичан е единственото нещо, което може да ти донесе вътрешно спокойствие, щастие и мир".

Да си признаем, този начин на демонстриране на чувства ни е по-симпатичен от предишните. Но... естествено, намериха се завистници, които веднага започнаха да плюят яко в Instagram. 

Ние ще се дистанцираме от тях и ще пожелаем на влюбената двойка безметежна почивка - без белезници, без обвинения за измами, без разследвания за нападения над жени, без катастрофи. Просто... любов!