Благой Георгиев и половинката му Златка Райкова очакват… син през септември. „Слава на Бога, Златка се чувства добре, засега всичко е наред с бременността ѝ”, казва бившият футболист, който съвсем скоро ще стане баща за четвърти път.

Двамата са заедно от миналата година, след като плеймейтката прекрати годежа си с ММА боеца Георги Валентинов и русото изкушение намери щастието в прегръдките на Джизъса, който по това време вече бе сложил край на брака си с рускинята Есмер Омерова, от която също има син.

За любовта им се шушукаше в светските среди, но двамата официално я обявиха в социалните мрежи в началото на миналия октомври, когато Златка публикува в личния си профил снимка от автомобил, а до нея се вижда Благой. И макар да се появяваха различни спекулации за дата и място на сватбата им, засега такава не е планирана. “Няма да се женим сега, нека първо се роди бебето”, казва Георгиев пред “24 часа”.

Попитан дали планират още деца със Златка, отговаря шеговито: “Засега стига с децата, няма да ги докарам до 11, до футболен отбор”. С бебето, с което Златка ще го дари, синовете на Георгиев ще станат трима - от връзката с Христина Витанова има Давид, а Елай е от брака му с Есмер Омерова. Ексфутболистът има и дъщеря от Витанова - Йоанна.

С Райкова вече обмислят имена на новото попълнение в семейството, но искат да запазят избора си в тайна.