Правилните хора никога няма да те изоставят. Те няма да си тръгнат, когато имаш най-голяма нужда от тях. Тя няма да те оставят да минеш през най-трудните моменти сама.

Правилните хора не биха избягали, когато се откриеш пред тях. Тя няма да се изплашат, няма да те нарекат прекалено претенциозна и да те съдят, когато покажеш истинското си Аз пред тях. Те ще оценят твоята честност и ще са до теб, ще те успокояват, изслушват и ще направят всичко за теб.

Не трябва да се притесняваш, че ще останеш сама, защото тези, които трябва, няма да си тръгнат. Онези, които ти липсват, които не са до теб и са те предали, тръгвайки си без дори да кажат, е по-добре да са надалеч. Нямаш нужда от негативизъм и драма.

Ако някой е изчезнал от живота ти, той няма място в него. Може да ти липсва, но замисли се за начина, по който се е отнесъл към теб. Има ли смисъл да ти липсва човек, който е направил подобно нещо? Някой, който се е изпарил при първият знак, че не се идеална?

Може би ще искаш да му пишеш, ще се молиш да се върне, но трябва да приемеш идеята, че не е писано да е до теб. Може би трябва да продължиш напред. Може би си по-добре без него, без временното увлечение.

Може да се чувстваш гадно в този момент, но ще пораснеш и ще успееш без него. Не можеш да позволиш на отсъствието му да те унищожи. Приеми случилото се и си дай позволение да продължиш напред без него.

Ако имаш проблеми с доверието, защото някой в миналото го е предал, запомни, че правилните хора няма да го направят. Тя няма да те изоставят и няма да успееш да ги прогониш от живота си.

Правилните хора ще са до теб в моментите, в които имаш нужда. Те ще говорят с теб за чувствата ти и ще те развеселяват. Те ще полагат усилия, за да виждат усмивката ти, защото ти заслужаваш това. Ти заслужаваш всяка секунда, която прекарвате заедно.

Спри да се тревожиш за онези, които са си тръгнали, защото те не струват и нямат нужда от вниманието ти. Те никога не е трябвало да имат значение за теб.

Няма да загубиш правилните хора. Те ще са до теб, без значение какво се случва. Те ще са тук в добрите и в лошите дни.