Какви са тайните за перфектен външен вид и семейно щастие на Теди Бургазлиева? Миската скоро ще открехне завесата над тези теми в новия си влог. Красавицата издаде пред последователите си в социалните мрежи, че ще направи свой канал в платформата за видеосподеляне YouTube, а феновете могат да дават заявки за какво точно искат тя да им говори във видеата, съобщава "Монитор".

По този начин Бургазлиева ще уплътни времето между смяната на памперсите на близнаците и домашните си задължения.
„Здравейте, скъпи приятели! Имам малка изненада за вас. Реших да се възползвам от времето вкъщи с бебетата и да стартирам мой влог в YouTube.

Получих много съобщения относно моята бременност, диетите ми, грижата за кожата, загубата на тегло. Моля Ви, кажете ви какви теми ви интересуват най-много. Ще се радвам да споделя с вас съвети и трикове във влога“, написа в Инстаграм младата майка.

Феновете веднага дадоха своите заявки относно това какво би им било интересно да научат.

„Страхотна идея! Ще е много интересно да споделиш всички твои малки "тайни", относно грижите за децата и семейството, как поддържаш безупречният си външен вид, но на мен най-интересно би ми било да споделиш как успяваш да изглеждаш винаги в такава хармония със себе си.“, „Коса, кожа, красота, тяло, тренировки , диета , гримове и т.н. Всичко ще бъде много полезно!“ и „Може би, като за начало, храна/ хранене и красота, и после всички останали. Чаках това с нетърпение. Ти си моят идеал за жена.“, гласят само част от коментарите на феновете й.
Припомняме, че Мис България 2002 гушна близнаци миналия септември. Децата са момиче и момче и носят имената Ема и Раян.

Малко преди това чаровната брюнетка пусна на пазара автобиографичната си книга „Невъзможно“. Четивото описва както опита, така и грешките на Теди. Томът включва истории от времето, когато миската е спала в малка стаичка без мебели на един матрак на пода, докато работи на три места, до момента, в който е успяла да се реализира в САЩ без чужда помощ.