Ръководството на Берое все още не е обсъждало дали досегашният директор на школата на „зелено-белите“ Иван Цветанов ще запази поста си. Това съобщи в интервю за Радио Стара Загора председателят на „Сдружение за подкрепа на футбола Берое“ адвокат Светослав Миневски.

„Мисля, че някъде по това време изтича договорът на г-н Цветанов. Не мисля, че има хъса и амбицията, дали е двустранно или не, да се продължат тези отношения. Отзивите за г-н Цветанов са много положителни, че си върши работата, но на този етап не сме обсъждали въпроса“.

В случай, че се стигне до вариант за нов директор от клуба обмислят провеждането на конкурс. „Точно както се правят конкурси. Пуснахме една анкета сред родителите на децата, които тренират в школата, за да прецизираме тяхното мнение и впечатление от работата на треньорите в школата. Защото иначе изпадаме в самозаблуда. Чуваме едно-две мнения от родители, едно-две мнения от нашия персонал, но се оказа, че мнения, които сме събирали досега за определени треньори се разминават с впечатленията на родителите“, допълни адвокат Миневски.

„Всички треньори ще минат горе-долу на минимално възнаграждение в новите договори. Те може да вземат повече от щата на мъжкия отбор, ако си ги изкарат от таксите на децата. И да покажат работа“, коментира още адвокат Миневски.