Новият сезон в Елитните групи стартира днес. Локомотив (Пловдив) и Септември си размениха по една победа в срещите от Елитните групи U15 и U17. Срещите се играха на стадиона в Герман.

U15: Септември – Локомотив 0:4

Категорична победа за възпитаниците на Аян Садъков-младши. “Черно-белите” демонстрираха добра и организирана игра и успяха да реализират своите положения пред вратата на Септември.

Николай Георгиев бе точен в началните минути на срещата, а до края на първата част Емре Даудов направи 0:2. През второто полувреме Севи Идриз покачи на 0:3, а крайното 0:4 оформи Аксел Велев с глава.

U17: Септември – Локомотив 4:1

Домакините от София постигнаха победа с 4:1 над пловдивчани. Точни за играчите на Младен Стоев от Септември U17 бяха Борислав Маринов, Александър Петров, Михаил Цонев и Александър Кавръков. Почетното попадение за “черно-белите” бе дело на Димитър Петров. Треньорът на Локомотив Господин Мирчев не остана доволен oт леко допуснатите голове и заяви, че част от неговите играчи не са показали това, на което са способни, и могат много повече.