Днес лидерът във Втора Лига Пирин (Благоевград) гостува на Созопол. Мениджърът на "орлетата" Уорън Фийни предупреди възпитаниците си да не поценяват двубоя. През есента благоевградчани спечелиха на "Христо Ботев" с 4:1.

"Помня, че беше сравнително равностоен мач през първото полувреме. Вкарахме гол, но после ни изравниха с хубаво попадение. После дойдоха две наши бързи попадения, които всъщност решиха развоя на срещата. Сега обаче ще е друго. Созопол е много силен домакин. Чака ни здрава битка. Съперникът няма загуба у дома до момента и се преставя отлично на свой терен. Това е един много добре организиран отбор, който играе с огромно желание и себераздаване", каза Фийни.

"Ще бъде тежък мач и това е ясно на всички - обясних го на играчите. Но ние имаме своите силни страни, които ще се опитаме да използваме по най-добрия начин", продължи наставникът на Пирин.

"Много съм доволен от старанието и дисциплината в отбора. Футболистите спазват указанията и успяват да изпълнят на мачовете това, което работим по време на тренировките. Направихме добра подготовка и това дава резултат. Фактът, че не допускаме голове, е допълнителен бонус към серията от позитивни резултати на нашия отбор", заяви спциалистът.

"Тема Спорт"