Асен Караславов категорично заяви, че отборът на Ботев (Пловдив) ще изглежда много по-добре през пролетния полусезон в efbet Лига. Той не пропусна да коментира и преговорите между клуба и Антон Зингаревич.
Зингаревич: Закупуването на мажоритарния дял от акциите в Ботев е част от добре обмислена стратегия "Мисля, че започва по-спокойно годината за Ботев. Водят се преговори с господин Зингаревич. Надяваме се съвсем скоро да бъдат финализирани. Оптимист съм, че нещата ще се случат и че ще станат бързо, за да може феновете да бъдат спокойни.

Идването на треньора е решение на господин Зингаревич. Работят дълго време заедно и се надявам с него да имаме успехи. Ще се държи на много голяма дисциплина в отбора.

Представихме трима нови. Те идват от Дания, като треньорът ще реши дали да се взимат още футболисти", заяви Караславов пред "Арена спорт".
Ботев (Пд) чака още петима "Няма да повлияе добре липсата на Тодор Неделев, защото той е най-добрият ни футболист. Сигурен съм, че Ботев ще изглежда много по-добре, но е рано да се говори за конкретни цели", добави още той.
Тодор Неделев: Ще се завърна още по-силен отпреди! "Няма да има никакви забавяния и до 2021 година стадионът ще бъде завършен и готов да играем в efbet Лига", завърши Асен Караславов.