Бившият защитник Нено Ненов се завръща на поста директор на Футболната академия на Черноморец (Бургас). За последно той беше треньор на третодивизионния Ямбол 1915, но напусна през есента и сега се връща в родния си клуб на позицията, която заемаше и преди това.

"За мене не е нищо ново, тъй като съм на стадиона, на който е минала по-голямата част от живота ми. Благодарен съм на президента Радостин Кишишев и на ръководството, че са оценили работата ми при предишния ми престой и сега отново съм тук. Винаги съм казвал, че задачата ни е да изграждаме футболисти, но и достойни хора. И продължаваме в тази посока", каза Нено Ненов.
Школата на "акулите" вече започна подготовка за пролетния дял, а до няколко дни ще излезе и график за контролните срещи на отделните възрасти.

Завръщането на бившия бранител на Черноморец, Славия, Дунав, Спартак (Варна) и гръцките Ханя и Керкира е втората промяна в клуба в последните дни. Както е известно, клубът се раздели със Слави Костенски, който съвместяваше длъжностите старши треньор на мъжете и директор на школата. Новият наставник на Черноморец ще бъде Малин Орачев.

Спортал