Ботев пловдов подписа професионален договор с още един от талантливите си млади футболисти! 18-годишният Стефан Попов парафира днес с канарчетата за срок от 3 години! Това стана ясно от публикувания колаж във Facebook профила на канарчетата!

 

Преди да се присъедини към школата на жълто-черните преди два сезона Попов играе в Испания! Преди това пък халфът е тренирал на Лаута. Той е набор 2002 и е шампион с връстниците си в Елитната до 17 години през сезон 2018/19.

От зимата Попов е неизменна част от първия отбор на канарчетата, след като остави добри впечатления по време на подготовката в паузата на миналия шампионат! Халфът все още няма записан официален дебют за жълто-черните, но в интервю преди няколко седмици Асен Караславов го спомена като един от играчите, на които ще се разчита за в бъдеще!

“Целта ми е такава, каквато е на всеки един юноша – да се утвърдя в мъжкия отбор. Също така ще се радвам да стъпим на „Колежа“ и да жънем много успехи там”, заяви Попов преди време в и интервю за Спортал.