Бившият шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър започва разчистване на всички от своя отбор, които счита за предатели.

Уайлдър претърпя първото си поражение през февруари, когато бе победен от Тайсън Фюри в Лас Вегас. След загубата американецът сподели, че е видял истинските лица на някои хора от неговия екип.

"Ще се отърва от всички предатели и лицемери. Всичко това ми позволи да се разровя по-дълбоко и да видя какво се случва. Може да имаш много готини хора покрай теб, но не можеш да контролираш завистта на хората. Мислиш си, че хората са щастливи с теб, но всички искат това, което имаш, а в същото време не са готови да жертват толкова, колкото жертваш ти. Хората са завистливи към нещата, които не могат да имат и аз трябва да променя някои работи”, заяви той.

След загубата Уайлдър получи и много предложения от други хора, които пожелаха да му помогнат с подобряване на играта и да се включат в неговия отбор.

"Много хора ми отправиха такива предложения, но трябва да бъда много внимателен с това, защото някои просто искат публичност. Боксът е мръсен бизнес и трябва да бъдеш много внимателен. Корумпиран спорт е. Трябва да внимаваш с хората и техните намерения, особено ако не са били покрай теб преди това.

Боксът е бизнес като всеки друг - трябва да се доверяваш на други хора и това е най-трудната част. Ще вкарам двама души в лагера си. Един от тях винаги е идвал от време на време. Ще сформирам отбора и всичко ще се нормализира”, обясни Дионтей Уайлдър.

mma.bg