В България има няколко вериги ресторанти, които си заслужават вниманието. Една от тях е "Глория Мар".  Глория Мар ресторанти ООД е създадена през 2010 година. Елитната българска верига е със собствена концепция и висок стандарт. Марката има ресторанти в София, Несебър, Пампорово, Марина Диневи, Свети Влас. Концепцията на заведенията е висок клас кухня, отлично обслужване и елегантен интериор. Менюто се обновява сезонно и предлага средиземноморска и европейска кухня, както и модерна интерпретация на националната ни кулинарна традиция.

Ресторантите Глория Мар са разположени на ключови социални места. Глория Мар София (ул. Шипка 34) е в идеалния център на столицата, близо до всички важни обществени и държавни институции. Глория Мар Пампорово е на комуникативно и престижно място - в Пампорово Център ВИП Резиденция. В Несебър Глория Мар има два ресторанта - в Стария град, в сграда – паметник на културата с прекрасен изглед към морето (ул. Крайбрежна 9), и в комплекс Парадизо.

В модерния яхтен комплекс Марина Диневи Глория Мар е на едно от най-привлекателните места – кея, с прекрасна гледка към пристанището. Менюто се обновява сезонно и предлага средиземноморска и европейска кухня, както и модерна интерпретация на националната ни кулинарна традиция. Разнообразието е голямо: от екзотични морски дарове и черноморска риба, до прясна паста, аржентински телешки стекове и традиционни български блюда. Храната е приготвена по правилата на висшето кулинарно изкуство с внимателно подбрани, качествени пресни продукти. Готвачите на веригата са известни имена, специализирали в Италия, Испания и САЩ. Винената листа съдържа богата селекция първокласни български и чужди вина.

Глория Мар предлага кетъринг и организира всички видове събития – от камерни вечери до големи корпоративни партита, рождени и именни дни, сватби, годишнини, като предлага изключително качество на разумни цени. За клиентите е осигурен безплатен транспорт от и до хотелите. Служители на веригата Глория Мар ще се погрижат и за паркирането на колата ви.

Доказателство за изискаността на ресторантите  е и изборът на организаторите на престижните нагарди "Business & Fashion Awards" да проведат церемонията си именно в едно от заведенията на веригата. Събитието ще се проведе на 27 февруари в София.

София, ул. Шипка 34, тел 0890 555 111
Несебър, ул. Крайбрежна 9, комплекс Парадизо, тел. 0893 550 055
Марина Диневи, тел. 0895 555 111
Пампорово Център ВИП Резиденция, тел. 0893 550 055
www.gloriamar-bg.com